Laden Evenementen

Bootcamp Instagram (voor solo-ondernemers)

06/03/2023 | 09:00 - 18:00

Een volledige dag werken aan jouw Instagram!

Als solo-ondernemer weet jij maar al te goed hoe belangrijk het is om te focussen op de online zichtbaarheid van je zaak. Je droomt van een georganiseerde en consistente manier om jouw Instagram-profiel in te zetten. Alleen vind je er niet altijd de tijd voor?

Goed nieuws! Want op ons bootcamp krijg jij de kans om je eens een hele dag enkel te focussen op jouw Instagramstrategie

Samen met max. 11 andere solo-ondernemers ga je aan de slag met je smartphone. En dat onder de deskundige begeleiding van Instagram-experte Lobke Gielkens 

En wees gerust: doorheen deze dag hoef je zeker niet de hele tijd op een schermpje te zitten staren. Tussen de workshops word je verwend met ontbijt, een lekkere lunch, yoga-sessie en netwerkdrink. 

Zo ziet het programma eruit: 

9u00 Onthaal 

Maak kennis met de andere deelnemers tijdens een gezellig ontbijt. Met koffie, thee én een koffiekoekske

9u30 Workout 1: Zo word je zichtbaar op instagram

In het dorp weet iedereen wie je bent, maar kennen ze jou ook daarbuiten? In deze eerste workout leer je hoe je meer naamsbekendheid krijgt op Instagram. 

Tijdens deze workshop leer je van Lobke hoe je content maakt die opvalt op Instagram en je als ondernemer verder doet groeien.

11u00 Workout 2: Instagram Reels maken doe je zo

Met video scoor je op Instagram. En dus leert Lobke je in deze workout hoe je Reels  professioneel inzet.  Je gaat meteen aan de slag en zet je ideeën om in een scenario. Daarna werk je toe naar een afgewerkte reel.

Je  krijgt tips over het formaat, de lengte en de opbouw van je video’s en leert ook hoe je je reels bewerkt als een pro. Oh, en wees gerust: daarvoor hoef je niet noodzakelijk je dansschoenen aan te trekken.

12:30: Lunch + yogasessie

14:00: Workout 3: Werk maken van je content(plan)! 

Tijd voor het echte werk! Je werkt je contentplanning voor Instagram uit voor de komende maanden onder begeleiding van social media coach Lobke

Zelf meteen foto’s of video’s maken? Ook dat kan natuurlijk! Je leeft je helemaal uit in onze photobooth.

16:30: Netwerkmoment met alle andere ondernemers 

We klinken op een geslaagde dag met een knabbeltje, glaasje én heel veel inspirerende babbels

18:00: Einde

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
06/03 - Bootcamp Instagram
495,00
12 beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
2562651
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
06/03/2023
Tijd:
09:00 - 18:00
Prijs (excl. BTW):
€495,00
Evenement Categorie:

Locatie

Move Passion
Lichterstraat 68
Puurs-Sint-Amands, 2870
+ Google Maps

Trainer

Lobke Gielkens