Post van de week (1/52): Jessa Ziekenhuis (Hasselt)

2016 is 3 dagen ver. Tijd om een nieuw projectje te lanceren! Eind 2015 maakte ik een inspiratiegids met daarin 20 inpirerende posts op sociale media door non-profits en overheden uit het afgelopen jaar. Ik wil dat eind december 2016 opnieuw doen, maar dan met 52 voorbeelden in.

Elke week een inspirerend voorbeeld delen met jullie op deze website, dat is dus mijn ambitie voor het komende jaar. En ja, ik weet het: de eerste post van 2016 werd technisch gesproken nog net om 23u58 gepost in 2015. Maar het nieuwjaarsfilmpje van het Jessa Ziekenhuis (Hasselt) sprong er wat mij betreft wel met kop en schouders bovenuit bij de start van het nieuwe jaar. En dus rekenen we dat gewoon bij 2016 🙂

Heb je even? Mijn collega’s en ik willen je iets vertellen! #2016

Geplaatst door Jessa Ziekenhuis op donderdag 31 december 2015

Zelf ook supergoede voorbeelden van non-profits en overheden op sociale media gespot? Laat het me gerust weten op kristof@ilikemedia.be. En dan pronkt jouw bijdrage hier volgende week misschien wel in deze rubriek.

Gerelateerd