I Like Media

Organisatie

I Like Media
Phone
+32 (0) 483 45 34 87
Email
info@ilikemedia.be

Locatie

Wegwijzer
Beenhouwersstraat 8, Brugge, België
Categorieën

Meer info

Schrijf je in

Date

02 mei 2019

Time

09:30 - 16:30

Kostprijs

€ 240

I Like Webschrijven – Start een professionele blog voor jouw zaak

Bloggen voor je zaak, het is zowat de sterkste manier om je online aanwezigheid als bedrijf of organisatie te versterken! Je verhoogt je positie in Google, je maakt unieke content voor je sociale media kanalen én je overtuigt potentiële klanten van je expertise.

In deze opleiding starten we met de basis: wie, wat, waar en waarom zet je een professionele blog in? Met een sterke strategie gaan we vervolgens aan de slag om je eigen posts te schrijven.

Je leert niet enkel de inhoud bepalen van je blogpost maar ook de tips en tricks om te schrijven voor een publiek dat je teksten op een schermpje leest. Een digitaal publiek leest namelijk heel anders dan iemand die de krant leest… Na deze dag kan je helemaal aan de slag om webteksten te schrijven die gelezen worden én die jouw vooropgestelde bereiken.

Deze opleiding is ideaal als je nog geen blog hebt maar ook als je al met een blog werkt en vaak vastloopt op de inhoud of vorm van je teksten. Je krijgt persoonlijke feedback en leert waar jouw blinde vlekken liggen.

>>> Schrijf je in

X