I Like Video

I LIKE VIDEO

Creëer verbluffende video’s met je smartphone

Dinsdag 30 april 2019, 9u30-16u30
Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen

Dinsdag 8 oktober 2019, 9u30-16u30
Politeia Brussel, Keizerlaan 34, 1000 Brussel

opleiding video maken met de smartphone

Marketing en storytelling zijn onmiskenbaar verbonden met de kracht van online video. Video-marketing wordt steeds belangrijker. Een goede en authentieke video maken kun je tegenwoordig helemaal zelf met je smartphone. Vertel dus het verhaal van je organisatie met een zelfgemaakte video!

In deze opleiding introduceert communicatietrainer Wolfram Carlier je in de nieuwste online video-trends. Je maakt een storyboard aan de hand van de doelstellingen die je voor ogen hebt met je video, je leert filmen met je smartphone en monteert uiteindelijk de beelden naadloos aan elkaar met een gratis app op je smartphone. Na deze dag heb je voldoende basis om voortaan zelf video’s te maken voor je website, Facebook, Instagram of ander online medium. 

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch, aangeboden voor re:Boot. Je opgeladen smartphone en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

 

ANNULEREN
Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN