I Like Storytelling

I LIKE STORYTELLING

Vertel het verhaal van je organisatie met vernieuwende tools.

Dinsdag 4 juni 2019, 9u30-16u30
Politeia Brussel, Keizerlaan 34, 1000 Brussel

Verhalen raken ons soms meer dan feiten. Voor een mooi verhaal maak je tijd, meer tijd dan voor de content die ons dagelijks via socials overspoelt.

Hoe stemmen we deze verhalen af op onze eigen organisatie? Kunnen we ze inzetten als marketinginstrument? Welke digitale tools gebruiken we om geografisch, chronologisch of cijfermatig een aantrekkelijk verhaal te kaderen richting ons doelpubliek. Zijn er nog andere mogelijkheden?

Deze sessie loodst je doorheen het ganse verhaal. Na deze sessie kan je met een hoofd vol ideeën en mogelijkheden aan de slag.

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch, aangeboden voor re:Boot. Je opgeladen smartphone en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

 

ANNULEREN
Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN