I Like Storytelling

I LIKE STORYTELLING

Vertel het verhaal van je organisatie met vernieuwende tools.

Dinsdag 4 juni 2019, 9u30-16u30
Politeia Brussel, Keizerlaan 34, 1000 Brussel

Verhalen raken ons soms meer dan feiten. Voor een mooi verhaal maak je tijd, meer tijd dan voor de content die ons dagelijks via socials overspoelt. Hoe stemmen we deze verhalen af op onze eigen organisatie? Kunnen we ze inzetten als marketinginstrument?

We bekijken hoe we een verhaal structureren en gaan aan de slag met digitale tools zoals Timeline, Storymap en Thinglink om deze vorm te geven.

Zijn er nog andere mogelijkheden? Communicatietrainer Wolfram Carlier loodst je tijdens deze sessie doorheen het ganse verhaal. Je krijgt een pak inspirerende voorbeelden over hoe organisaties blogs, stories, video’s, … inzetten om aan Storytelling te doen. In de namiddag ga je zelf een verhaal uitwerken voor jouw organisatie.

Na deze sessie kan je met een hoofd vol ideeën en mogelijkheden aan de slag met meer verhalen in je communicatie.

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch, aangeboden voor re:Boot. Je opgeladen smartphone en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

 

ANNULEREN
Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN