I Like SEO

I LIKE SEO

Optimaliseer je website om beter te scoren in Google

Donderdag 29 november 2018, 9u30-16u30
Wegwijzer, Beenhouwersstraat 9, 8000 Brugge

SEO

Een website zonder SEO-optimalisatie, dat is zo’n beetje zoals Gertje zonder Samson. Het kan wel, maar echt heel interessant is het niet. Als je je website richt op zoekmachines krijg je meer bezoekers op je website én ze blijven ook langer hangen!

Tijdens deze dagopleiding met communicatietrainer Evelien Standaert leer je denken zoals een zoekmachine: waarom zijn bepaalde instellingen belangrijk, hoe kies je welke zoekwoorden jij moet toepassen en wat is dat met die backlinks? Aan de hand van een handige checklist bekijken we stap voor stap hoe het met jouw website gesteld is en we passen meteen aan wat aangepast kan worden.

Het is handig als je al een bestaande website hebt (vergeet de logingegevens niet!) maar als je nog moet starten kan je gerust meevolgen welke stappen je best onderneemt om jouw website meteen goed te lanceren.

PRAKTISCH

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch inbegrepen. Je laptop, toegang tot je website en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

 

ANNULEREN
Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN