I Like Persbeleid

I LIKE PERSBELEID

Verleid journalisten met jouw persstrategie

Donderdag 17 oktober 2019, 9u30-16u30
Wegwijzer, Beenhouwersstraat 9, 8000 Brugge

Persaandacht krijgen is een belangrijk deel van je communicatiestrategie, voor al wie actief is in zowel de profit- als de nonprofit-sector.

Je organisatie succesvol in de pers krijgen is een skill die je kan aanleren en waarin je snel kan evolueren.

Communicatietrainer Christophe Toye begon zijn carrière 25 jaar geleden met de organisatie van een nationale persconferentie en heeft sindsdien de wereld van pers en communicatie grondig zien evolueren.

In deze dagopleiding leert hij je aan de hand van heel wat voorbeelden hoe je succesvol journalisten kan verleiden.

In de voormiddag bouw je stap voor stap een persstrategie op: opbouwen van een contactlijst, uitzetten van doelstellingen en timing, onderhouden van contacten, benaderen en opvolgen van journalisten, free publicity, enz.

Na de middag ga je concreet aan de slag met persberichten: van opbouw, verspreiding en opvolging tot een succesvolle perscampagne.

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch. Je opgeladen smartphone en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN