I Like Mailchimp

I LIKE MAILCHIMP

Maak je eigen digitale nieuwsbrieven in een handomdraai!

Dinsdag 7 mei 2019, 9u30-16u30
Workshopruimte Zavelput, Zavelput 67, 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

of

Donderdag 7 november 2019, 9u30-16u30
Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen

Mailchimp is een krachtige en heel gebruiksvriendelijke website waarmee je in een handomdraai mailings en nieuwsbrieven uitstuurt. 

In deze opleiding leert onze communicatietrainer Pieter Devriendt je stap voor stap sjablonen, mailinglijsten en nieuwsbrieven maken. 

Tijdens deze dagopleiding leg je de basis voor je nieuwsbriefstrategie, die helemaal conform de nieuwe GDPR-regels is.

In de voormiddag leer je hoe je een inschrijflijst maakt. Je creëert stap voor stap een sjabloon en ontdekt hoe je dat omzet in een echte nieuwsbrief. 

In de namiddag ga je dieper in op de inhoud: hoe maak je succesvolle berichten en wervende onderwerpregels? Hoe plan je je nieuwsbrief best in? Hoe maak je de nieuwsbrief zo persoonlijk mogelijk? En hoe interpreteer je de statistieken achteraf?

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch. Je laptop en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

 

ANNULEREN
Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN