I Like LinkedIn

I LIKE LINKEDIN

Profileer jezelf én jouw organisatie op hét meest professionele netwerk.

Dinsdag 18 juni 2019, 9u30-16u30 (VOLZET)
Co.station Gent, oktrooiplein 1, 9000 Gent.

Dinsdag 17 december, 9u30-16u30
Winkelhaak, Lange winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen

Wist je dat meer dan 3 miljoen Belgen een profiel hebben op LinkedIn? Het netwerk staat daarmee op de 4de plaats van meest gebruikte netwerken. En netwerken, daar gaat het om!

LinkedIn is véél meer dan een rekruteringskanaal. Het is hét netwerkkanaal bij uitstek om jouw organisatie én jezelf online te profileren. In deze dagopleiding leert communicatietrainer Elien Vanhaesebroeck je echt alle mogelijkheden van LinkedIn.

We vertrekken vanuit het LinkedInprofiel, want de profilering van jouw organisatie is afhankelijk van z’n ambassadeurs, en dus van jou als medewerker. Je leert stap voor stap je profiel te optimaliseren zodat het meer wordt dan je online CV. Meer nog: na deze opleiding heb ook jij een ‘All Star’ profiel! We vergroten ons netwerk en gaan op zoek naar professionele connecties op verschillende manieren. Je leert ook goede updates of artikels maken.

Daarna gaan we aan de slag met LinkedIngroepen en LinkedInpagina’s. Hoe je deze tools inzet in je communicatie? Je ziet het in deze dagopleiding!

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch, aangeboden voor re:Boot. Je opgeladen smartphone en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

 

ANNULEREN
Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN