I Like Instagram

I LIKE INSTAGRAM

Lanceer je organisatie op Instagram

Donderdag 16 mei 2019, 9u30-16u30
Wegwijzer, Beenhouwersstraat 9,, 8000 Brugge

of

Donderdag 5 december 2019, 9u30-16u30
Politeia Brussel, Keizerlaan 34, 1000 Brussel

opleiding Instagram

Instagram heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers en is een van de snelst groeiende sociale netwerken van het moment. Een meerderheid van de twintigers en dertigers in Vlaanderen gebruikt het actief. Ook voor jouw organisatie of bedrijf biedt deze app om foto’s en video’s te bewerken en te delen heel wat mogelijkheden. In deze dagopleiding zet onze communicatietrainer Kristof D’hanens je op weg om gelanceerd te geraken op Instagram.

De nadruk ligt op praktijk: Je leert hoe je goede foto’s maakt en bewerkt met de tools van Instagram én met de externe app Snapseed. Je maakt ook kennis met heel wat uitbreidingsapps als Boomerang, Layout, Instrafitter en Swipeable. 

Eens je de functies onder de knie hebt, denk je na over hoe je Instagram integreert in je communicatiestrategie.  Om je op weg te helpen, inspireren  we je met een pak voorbeelden uit binnen- en buitenland.

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch, aangeboden voor re:Boot. Je opgeladen smartphone en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

 

ANNULEREN
Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN