I Like Foto’s

I LIKE FOTO’S

Leer betere foto’s maken en bewerken voor je online kanalen

Dinsdag 11 juni 2019, 9u30-16u30
Re:boot, Kolonel Begaultlaan 13, 3012 Wilsele (Leuven)

Visueel communiceren is een must in een wereld waarin mensen scrollen door news feeds en swipen doorheen stories.

Goede beelden zijn dus essentieel. En daar hoef je tegenwoordig niet noodzakelijk nog een dure reflex-camera voor in huis hebben.

In deze interactieve dagopleiding leer je hoe je met je smartphone gemakkelijk knappe foto’s maakt en bewerkt zodat je ze meteen kunt delen op je online kanalen.

Stap voor stap leer je hoe je speelt met kadrering, perspectief en compositie. Je verkent de nodige gratis apps en online tools om je foto’s te bewerken en leert met welke afmetingen en richtlijnen je voor elk sociaal netwerk rekening moet houden.

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch. Je opgeladen smartphone en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN