I Like Contentstrategie

I LIKE CONTENTSTRATEGIE

Ga naar huis met een haalbare en efficiënte contentplanning!

Dinsdag 10 september, 9u45 – 16u45
BNP Paribas Fortis Gent, Zonnestraat 2, 9000 Gent

Deze opleiding is jammer genoeg volzet. We plannen deze opleiding snel terug in. Heb je interesse in de nieuwe datum (november) of wil je een plek op de wachtlijst? Stuur dan een email naar interesse@ilikemedia.be

I like contentstrategie

Communicatie staat gelijk aan planning! Maar hoe kom je nu tot een contentkalender die zowel haalbaar, efficiënt als doeltreffend is?

In deze opleiding gaan we van jouw communicatiedoelstellingen naar content. Communicatietrainer Elien Vanhaesebroeck zet je met praktische oefeningen op weg om jouw digitale contentstrategie vorm te geven. We starten de dag met enkele strategische oefeningen: wie zijn jouw doelgroepen en wat wil je komende maanden bij hen bereiken? We hebben oog voor haalbare en meetbare doelstelling en leggen vooraf al KPI’s vast. Vervolgens denken we na over inhoud: wat zal er dan voor zorgen dat ze doorklikken naar jouw website? Welke content zal zorgen voor overtuiging, likes, échte betrokkenheid? In het volgende deel leer je hoe je kan werken met vaste rubrieken, thema’s, actualiteit en top topicals. Daarna je echt aan de slag met een jaarkalender en een korte termijn planning.

Je leert een contentkalender samenstellen die vormelijk, inhoudelijk én strategisch helemaal juist zit.

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch. Je opgeladen smartphone en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN