Eindejaar in Nieuwe Media land

De Eindejaarsperiode is aangebroken, en dan wordt er overal teruggeblikt op het voorbije jaar. En dankzij het gebruik van nieuwe media levert dat een aantal originele en innoverende concepten op.

Het YouTube-jaaroverzicht

De populaire videowebsite biedt op www.youtube.com/rewind een overzicht van de meest bekeken videofilmpjes van het afgelopen jaar. Verwacht je aan veel Justin Bieber, Twilight en pratende citroenen…

My Year in Photos

Op Facebook kun je de applicatie “My Year in Photos” installeren en automatisch een fotocollage laten maken met foto’s die je het afgelopen jaar oplaadde, en waarvan je er veel misschien al vergeten was?

bPost bezorgt je sms’en aan huis

Ook onze postdiensten doen hun multimediaal duit in het zakje. Zij bieden op hun website een dienst aan waarbij je je kerst- en nieuwjaarswensen kunt sms’en naar bPost. Zij bezorgen dan jouw sms als een kaartje aan jouw vrienden en familie.

Twitter Year Review

Twitter blikt terug op het voorbije jaar via yearinreview.twitter.com met  een overzicht van de newbies op Twitter in 2010, de meest gebruikte hashtags, de boodschappen die het meest geretweet werden, …

Gerelateerd