5 apps om meer te halen uit Instagram

Met de app Instagram kun je als non-profit vereniging heel wat interactie aangaan met je doelpubliek. Maar het wordt nog zo interessant als je Instagram combineert met de onderstaande 5 apps:

app_layout_instagramLay-Out

Instagram biedt met de app Lay-out eenhandige app aan om collages te maken met je Instagram-foto’s. Zo vertel je een verhaal met meerdere foto’s netjes geschikt in 1 instagramfoto.

Doanload voor iOSAndroid


fotorusFotoRus

Niet tevreden met de filters die Instagram aanbiedt? Met FotoRus kun je je uitleven met honderden filters en nog veel meer bewerkingsmogelijkheden dan de standaard features die Instagram heeft.

Download voor iOSAndroid

logo latergramme

Latergramme

Instagramfoto’s post je instant. Maar soms zijn er goede redenen om ze in te plannen voor later. De standaard Instagram-app laat dat niet toe. Maar met de app Latergramme lukt het wel. Opgelet: je moet de foto wel nog steeds goedkeuren op het moment dat hij effectief gepost moet worden.

Download voor iOSAndroid

hyperlapse

Hyperlapse

Met Instagram kun je niet alleen foto’s, maar ook filmpjes maken van maximum 15 seconden. Dat kan 15 seconden onafgebroken beeld zijn, maar ook een hippe stopmotion-film. Met de app Hyperlapse biedt Instagram je een handige tool om zelf stopmotion-filmpjes te maken.

Download voor iOS

repostapp

RePost

Op Twitter kun je retweeten, op Pinterest repinnen. Maar Instagram laat standaard niet toe om te ‘regrammen’. Tenzij je deze handige app installeert. Met 1 druk op de knop kun je alsnog foto’s van anderen gaan delen met jouw volgers.

Download voor iOSAndroid

 

Op donderdag 7/1 en 11/2 geeft I Like Media een opleiding Instagram in het open aanbod van Publiek Centraal onder de titel ‘Meer publiek met Instagram’. Wil jouw organisatie ook meer halen uit een van de populairste apps van het moment? Schrijf je dan vandaag nog in.

Gerelateerd